Saturday, February 23, 2019

Özel Ders İle Başarıya Koşun


İsteyerek atılan her adım, hedefe biraz daha yaklaşılmasını sağlar. Ancak ne yazık ki çocukların üzerinde kurulan sınav baskısı, isteği törpülüyor, hatta yok ediyor. Zaman geçtikçe bu durum özgüven eksikliğine, öğrencilerin emellerinden vazgeçmesine yol açıyor. Oysa teşvik etmek eğitimin temelinde olmalıdır. Günümüzde hangi okula giderseniz gidin, kalabalık sınıflar, birbirinden farklı noktalarda bulunan öğrenciler ve teorik bilgi düzeyi ile karşılaşırsınız. Kurumumuz, ekip ve ekipman anlamında, ülkenin lider eğitim merkezlerindendir. Çünkü öğretirken, öğrettiklerimizin nasıl kullanılacağı konusunda da farkındalık yaratırız. Böylelikle öğrencilerimizi ezberci bir öğrenme sisteminden uzaklaştırırız.
Sizler de özel ders ile başarıya koşun ve geleceğinize çok daha pozitif yaklaşın. Her genç farklı konularda ve derslerde başarılıdır. Önemli olan bu başarıyı ortaya çıkarmak ve eksik kalınan konular hakkında bilgi sahibi olmaktır. Aslında kurum olarak ilk etapta bu ayrıntı ile ilgileniyoruz. Yani ilk olarak öğrencilerimizin seviyelerini belirliyor ve buna göre bir sınıflandırma yapıyoruz. Böylece hangi öğrenciye ne vermemiz gerektiğini çok iyi biliyoruz. Rehberlik ve psikolojik danışmanlarımız ile öğrencilerimizin özel sorunları ile de yakından ilgileniyor, gerektiğinde ailelere danışmanlık yapıyoruz. Çünkü ailevi sorunları olan gençlerin, derslere adaptasyon konusuna eksik kalabileceğinin farkındayız.

Kariyer Planlamasını Birlikte Yapıyoruz

Bir gencin gelecekte kendini nerede gördüğü ve hangi mesleği hayal ettiği bizler için çok önemli. Bunun için çaba gösterir ve her yıl birbirinden başarılı onlarca gencimizi mezun ederiz. Ayrıca kurumumuzda eğitim almış yüzlerce gencimizde hem yurtiçinde, hem de yurtdışında adından söz ettirecek başarılara imza atmıştır. Bu başarıyı süreklilik haline getirebilmek için, öğrencilerimiz ile birlikte kariyer planlaması yapıyor, onları hedeflerine yönlendiriyoruz.
Genç yaşlarda hayattan beklenti daha karmaşık ve eksiktir. Oysa gençlere psikolojik açıdan destek olmak, gerçek başarın yakalanmasında çok önemlidir. Gençlerin kendi hayatlarından beklentisinin açığa çıkarılması, işlenmesi ve gerçekçi bir yaklaşımın yakalanması hiç de zor değildir. Özel ders ile başarıya koşun demeden önce, hedeflerinizin farkında olun demek daha doğru olacaktır. eveozelders.com olarak Bizler seçkin eğitim kurumlarından biri olarak, sizleri bu aşamada da yalnız bırakmıyor ve kendinize olan güveninizi kazanabilmeniz için çalışıyoruz. Kurumumuz bünyesinde hizmet veren rehber öğretmenlerimiz ve psikolojik danışmanlarımız, siz değerli gençleri geleceğe hazırlamada en büyük destekçilerimizdir. Ayrıca zaman zaman düzenlediğimiz veli toplantılarımız ile aile yapınız konusunda da bilgi ediniyor ve sizlere nasıl yaklaşmamız gerektiğini saptıyoruz.

Sınav Odaklı Ders Programı

Lise ve üniversite sınavları, 4 temel dersin baz alındığı, zorlu ve yorucu sınavlardır. Ancak hiçbir zorluk aşılmaz değildir. Kurumumuz bu 4 temel ders için, ülkenin en iyi öğretmenleri ile hizmet vermektedir. Öğretmenlerimiz, derslerin çok daha eğlenceli ve dolu dolu geçmesi için, farklı teknikler uygulamaktadır. Hem eğlenip, hem öğrenmek tam olarak ekibimizin prensibidir.
Sınav odaklı oluşturduğumuz ders programı sayesinde, Türkçe, matematik, sosyal ve fen bilimleri derslerinden gerçek başarıyı her yıl yakalıyoruz. Ortaokul ve üniversite sınavlarından başarılı olmak, hayalinizdeki okulda okumak artık plan olarak kalmayacak. Yıllardır hedefinize koyduğunuz o mesleğe bir adım daha yaklaşmanın tam zamanı. Sizler de bu farkı yaşayın ve bizlerden alacağınız onlarca özel ders ile başarıya koşun.

No comments:

Post a Comment